BMW nuoma Vilniuje

bmw

Vis daugiau žmonių naudojasi automobilių nuomos paslaugomis. Tai leidžia greitai gauti pageidaujamą automobilį ir naudotis juo tiek laiko, kiek yra poreikis. Ypač automobilių nuoma aktuali Vilniuje. Mūsų sostinėje judėti be automobilio tikrai sudėtinga. Vilniečiai ar miesto svečiai dažnai renkasi manevringus BMW markės automobilius. Tad pateikiame informaciją, ką verta žinoti apie BMW nuomą Vilniuje.

  • BMW automobilių pasirinkimas

Kai kurios automobilių nuomos įmonės gali pasiūlyti gan platų BMW modelių pasirinkimą. 2, 3 ir 4 serijos BMW modeliai tiks norintiems nedidelio ir greito automobilio. Ieškantys talpaus, kelionėms skirto  automobilio, renkasi iš 5 ir 7 serijos modelių ar X klasės visureigių.

  • Paslaugos užsakymas

Norėdami naudotis automobiliu BMW Vilniuje, pirmiausia turite pasirinkti įmonę, kuri teikia šias paslaugas. Automobilio rezervaciją dažniausiai galima atlikti internetu, užpildžius tam skirtą formą. Jūsų pasirinktoje vietoje paskirtu laiku jau lauks BMW automobilis ir nuomos įmonės atstovas. Pasirašius automobilio nuomos dokumentą, iš karto galėsite sėsti prie vairo. Automobilių nuomos laikotarpis pasirenkamas ir gali būti nuo 1 dienos iki mėnesio ar dar daugiau.

  • Apmokėjimas už nuomą

Už BMW automobilio nuomą galima sumokėti iš anksto, rezervuojant automobilį internetu arba vietoje, atvažiavus pasiimti automobilio. Nuomos kaina priklauso nuo automobilio modelio, papildomų paslaugų ir nuomos laikotarpio. Taip pat nepamirškite, kad kaip garantinis užstatas, nuomojantis automobilį banko kortelėje yra rezervuojama atitinkama suma. Pasibaigus automobilio nuomos laikotarpiui ir atidavus tvarkingą automobilį, rezervacija anuliuojama.

Lengvas paslaugų užsakymas, platus automobilių pasirinkimas leidžia be rūpesčių esant poreikiui pasinaudoti automobiliu. BMW automobiliai leis mėgautis ne tik komfortu ir patogiu važiavimu kasdieniais reikalais, bet ir vykti į kelionę ar šventę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *